Siirry sisältöön

MAIN PARTNERS

Karhu

Karhu on Tuskan tunnelmanluoja ja fiiliksen nostattaja, joka tuo tummiinpukeutuvan metalliklaanin tärkeän äärelle. Kylmänviileän olutklassikon hivellessä kitalakea on hyvä haihdutella keikkahikeä ja luoda porukalla mieleenpainuvia festarimuistoja.

Redi

Metron portista ulos, REDIn portista sisään ja ranneke käteen. Ehkä pitstoppi Tuska-merchin ennakkotilausten noutopisteellä ja kaveriporukka kokoon jollain kauppakeskuksen terasseista. Tämän jälkeen tarvitseekin vain kävellä reteästi sisälle mustasta portista Tuskaiselle festarikentälle – porttiteoria siis toimii! REDI huolehtii ihan kaikista festarille saapujista: tarvitsitpa sitten rannekkeen käteen tai VIP- tai pressiakkreditoinnin.

Helsinki

Metallimekka Helsinki on toiminut Tuskan itseoikeutettuna tyyssijana jo reilun 20 vuoden ajan. Pääkaupunkimme epäpyhä maaperä saa tänäkin vuonna toimia kesän pimeimpien pitojen näyttämönä. Tulitpa läheltä tai kaukaa, tämä kaupunki ottaa kaikki hevarit kiirastulen lämmöllä vastaan.

Radio City

Raskaan musiikin rakas radiokanava Radio City ottaa oikeutetusti Tuskan telttalavan suojiinsa. Alueella kuullaan ja nähdään!

Co-operators

Tietoevry Createn koodivelhot vastaavat tänäkin vuonna Tuska-appin kehittämisestä. Sovellus muistutuksineen toimii festarinaikaisena oikeana kätenäsi, joten kannattaa tutustua siihen jo ennakkoon.

Inferno on klassikko ja syystä. Suomen pitkäikäisin metallilehti kuuluu Tuskaan kuin nenä päähän.

Go with the flow. Follow the crowd. Do what’s expected. OR DON’T. Viinimaailman kapinallisena tunnettu 19 Crimes on mukana Tuskassa rikkomassa rajoja ja perinteitä. Mukana kattava valikoima rikollisen hyviä 19 Crimes -viinejä – tule valitsemaan oma 19 Crimes -suosikkiviinisi. Nähdään festareilla!

Alepan konttikauppa palvelee janoisia ja nälkäisiä metallipäitä rankan festariviikonlopun myötä- ja vastamäissä. Mitä Alepasta ei saa, sitä ei hevari tarvitset. Kaikki ilman ylimääräistä festarilisää tietty!

Työkalumarkkinoiden kapinalliset rantautuvat jälleen Tuskaan tekemään sinustakin Tool Rebelin! Wera Tools pisteeltä löydät kumouksellisen kekseliäät työkalut, jotka jo varmasti löytyvät suosikkikepittäjäsi arsenaalista. Kehnojen ja tylsien työkalujen aikakausi on ohi!

Kun raskaan työvaatteen asiantuntija lyö hynttyyt yhteen raskaan musiikin ykkösfestarin kanssa, syntyy vaan priimaa. Pittiin vähän parempaa corduraa päälle ja ei kun raakaa ajoa – Dimexin vermeillä pärjää vaativissakin oloissa!

Rockstar Energy Drinkit palaa Tuskaan tarjoamaan festarikansalle hyvät energiatasot ja hyvät vibat.

CO-CREATORS

Accelerators