Popeda Helsingin uudella Lasipalatsin aukiolla pe 30.8.2024

Popeda esiintyy kesän ainoalla pääkaupunkiseudun keikallaan uudessa tapahtumapaikassa Lasipalatsin aukiolla Helsingissä perjantaina 30.8. Yleisölle on ainutlaatuisessa keskustamiljöössä luvassa koko illan Popeda-hittiputki uuden laulajan Olli Hermanin johdolla.

”Ilolla, innolla ja ylpeydellä saan nousta Popedan keulilla lavalle myös nykyisillä huudiloillani, eli kotikonnuillani Hesulissa. Popeda saapuu maamme pääkaupungin, Suomen monikulttuurisen sulatusuunin sykkivään ytimeen elokuun lopussa, enkä minä malttaisi odottaa. Lyömme ahjon infernaalisen kuumaksi kesän aikana kiertäen ympäri maata ja Lasipalatsin aukiolla nähdään, kuinka maakuntakulttuurit mansesta stadiin ja aina kieroimpaan savolaisuuteen asti sulautuvat saumattomasti yhteen täydelliseksi rock n roll tulipalloksi, joka räjäyttää tajunnat ikään, sukupuoleen, ihonväriin tai titteliin katsomatta”, Herman kommentoi.

Kulttuurit kohtaavat – Popeda Amos Rexin naapurissa
Popedan suurkonsertti avaa Helsingin uuden tapahtumapaikan Lasipalatsin aukion, joka sijaitsee taiteen ja kulttuurin tukijana sekä arvostettuna suurliikemiehenä tunnetun edesmenneen Amos Andersonin Amos Rex -taidemuseon vieressä. Aukion ympärillä sijaitsevat myös Forumin ja Kampin kauppakeskukset. Alue on helposti saavutettavissa ja se on konsertissa kokonaan anniskelualuetta.

”Kun kuulin, että Popeda saapuu pitkästä aikaa isolle kirkolle, aloin välittömästi vetämään buutseja jalkaan. Viritin kitarat ja kannoin vahvistimet autoon. Sitten huomasin, että keikka onkin vasta 30.8, joten vielä ehtii soittamaan tätä ennen mittavan kesäkiertueen. Lasipalatsin aukiolla testataan, särkyvätkö Lasipalatsin tai kauppakeskusten ikkunat pelkästään desibelien voimasta”, kommentoi Costello Hautamäki.

Konsertin lipunmyynti on alkanut Tiketissä ja Lippupisteessä. Ikäraja konserttiin on 18 vuotta.

Popeda
Pe 30.8.2024 Lasipalatsin aukio, Helsinki

Liput alk. 45,00€ | Tiketti & Lippu.fi
Ikäraja: K-18
Aikataulut julkaistaan myöhemmin

LISÄTIETOA:
Konsertin järjestäjä: Finnish Metal Events Oy ja Internationaali Säätö
Promoottorit: Eeka Mäkynen (eeka@fme.fi) ja Richie Mattila

Popedan haastattelupyynnöt:
ProPromotion Oy, Taija Holm, 040 748 3435, taija@propromotion.fi

Pressikuvat täältä:
Kuvaaja Sam Jamsen

popeda.fi/
facebook.com/popedaofficial
tuska.fi/tuskalive

lisää uutisia