TUSKA 2023: TUSKA KVLT -REKRYTOINTI JA -BÄNDIHAKU NYT AUKI

Lähes 200-päisen Tuska KVLT -yhteisön toiminnan tavoitteena on turvata metallimusiikin ympärille muodostuneen kulttuurin jatkuvuus ja uusiutuminen. Yhteisö on mukana järjestämässä festivaalia yli tuhannen tapahtuma-alan ammattilaisen rinnalla. Toimintaan osallistuvat pääsevät näkemään tapahtumatuotannon kaikki ulottuvuudet ennen ja jälkeen festivaalin sekä myös sen aikana. 

Tutustuminen erilaisiin, mutta samanhenkisiin ihmisiin on vuodesta toiseen yksi yhteisön vetonauloista. Vuonna 2022 Tuska KVLT -toimintaan osallistuneista nuorimmat olivat juuri 18 vuotta täyttäneitä ja vanhin 64-vuotias. 
 
Vuoden 2023 rekrytointi on parhaillaan käynnissä Tuska KVLT -sivuilla. Aikaisempaa kokemusta festivaaleilla toimimisesta ei tarvita, vaan 18 vuoden ikä ja hyvä asenne riittävät. Kaikkiin tehtäviin on perehdytys.
 
Rekrytoinnin kautta etsitään myös vuoden 2024 Tuska KVLT Stagelle uusia kykyjä. Esiintyjäpaikka festarilavalta on taattu, kun kaikki bändin jäsenet ovat osallistuneet Tuska KVLT -toimintaan tänä vuonna.

Lisää uutisia