Tuska 2024: Tuska Forum by Bleeding Metal -puheohjelmaa julkistettu

Tuska Forum kokoaa jälleen tänäkin vuonna yhteen puhuttavimmat puheenaiheet ja puhujat. Yli 10 vuotta metalliskeneä syväluodanneen Bleeding Metal -podcastin vetäjä Kiki luotsaa Tuskan puheohjelmaa Suvilahden Solmusalissa. Tuska Forum by Bleeding Metal -nimellä kulkevissa keskusteluissa on mukana mm. artistivieraita ja muita alan vaikuttajia. Keskustelut käydään tuttuun tapaan englanniksi. 

Tämän vuoden puheohjelman teemana on metallimusiikin liiketoiminta. Tavoitteena on sekä antaa metallifaneille parempi käsitys siitä, miten musiikkiteollisuus toimii kulissien takana, että tarjota vinkkejä aloitteleville bändeille, miten menestyä ja pysyä relevanttina alati muuttuvassa bisneksessä. Haastateltaviksi on varmistunut jo mm. Ghøstkidin Sebastian ”Sushi” Biesler, Infected Rainin Lena Scissorhands, peliyhtiö Remedyn Audio Designer Ville Sorsa ja Poets Of The Fallin Markus “Captain” Kaarlonen sekä Volan Nicolai Mogesen. 

Kuten aiemminkin, Tuska Forumin haastattelut ja keskustelut pureutuvat aiheidensa ytimeen kuvia kumartelematta ja syvällisyyttä säästelemättä. Ne myös nauhoitetaan ja julkaistaan myöhemmin Bleeding Metal -podcastissa, joten tule paikalle ja valmistaudu kysymään askarruttavimmat kysymyksesi puhujiltamme! 

Päivittyvä ohjelma aikatauluineen löytyy täältä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Lisää uutisia