Siirry sisältöön

TUSKA KVLT – YHDESSÄ LUOMME TUSKAA!

Tuska KVLT -yhteisö on kaikille avoin heimo, jossa festivaalien, metallimusiikin sekä -kulttuurin ystävät kokoontuvat yhteen. Osana Tuska KVLT -yhteisöä sinulla on mahdollisuus olla tärkeä osa festivaalin toteuttamista, tutustua uusiin ihmisiin sekä kerätä unohtumattomia kokemuksia. Tuska KVLT on olemassa turvatakseen metallimusiikin ja -kulttuurin jatkuvuuden sekä edistääkseen näiden uusiutumista. Hae mukaan ja tuo oma panoksesi yhteiseen elämykseen!

Sinun ei tarvitse olla festivaaliguru osallistuaksesi – riittää, että olet vähintään 18-vuotias ja omaat metallisen asenteen! Kaikkiin tehtäviin kuuluu perehdytys. Tehtävistä ei makseta palkkaa, korvausta tai muuta vastiketta. Valitut saavat kevään sekä kesän aikana sähköpostitse lisätietoa tehtävistä.

Seuraa Tuska KVLT -yhteisön toimintaa Facebookissa, Instagramissa sekä TikTokissa @tuskakvlt. Lisätietoa ja vastauksia mahdollisiin kysymyksiin saat osoitteesta tuskakvlt@tuska.fi.

Mitä ovat Tuska KVLT-jäsenten oikeudet?

↠ Tuska KVLT-ranneke, joka oikeuttaa pääsyn festivaalialueelle vapaan toiminnan aikana
↠ Tuska KVLT-paita tehtävien aikana käytettäväksi
↠ Tehtävien välissä järjestettävä yhteinen ruokailu
↠ Festivaalin päätteeksi järjestettävä päätösjuhla
↠ Pyydettäessä todistus yhteisön toimintaan osallistumisesta

Huomioithan, että yhteisön edut koskevat toimintaan asiallisesti osallistuneita henkilöitä.

TUSKA KVLT STAGE 2025 -BÄNDIHAKU ON PÄÄTTYNYT

Saimme valtavan määrän hakemuksia, ja Tuska KVLT Stage -bändihaun paikat lohkesivat kymmenelle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle yhtyeelle. Kiitos kaikille hakijoille, seuraava bändihaku avautuu keväällä 2025!

Mistä Tuska KVLT Stage -bändihaussa oikein on kyse? Osallistumalla koko bändin voimin kesän Tuska KVLT -toimintaan, voitte varmistaa esiintymispaikan seuraavan vuoden Tuska KVLT Stagelta! Tuska KVLT-jäsenten oikeudet pätevät myös bändihaun osallistujiin.

TUSKA KVLT TIIMIT JA TEHTÄVÄT

Tuska KVLT -elämys tarjoaa mahdollisuuden nähdä festivaalituotannon kaikki puolet – sekä ohjatun että vapaan toiminnan kautta! Ohjattuna toimintana Tuska KVLT tehtäviä on tarjolla viikko ennen festivaalia, festivaalin aikana sekä kaksi päivää festivaalin jälkeen, jolloin KVLT -tehtävät toteutetaan ohjatusti alan ammattilaisten toimesta.

Festivaalilla viettämäsi vapaan toiminnan aikana toivomme, että ilmoitat mahdollisesti kohtaamistasi kyseenalaisista teoista ja toimista eteenpäin Tuskan KVLT -koordinaattoreille hauskanpidon lomassa. Näin voimme yhdessä huolehtia tapahtuman turvallisuudesta ja viihtyisyydestä.

ALUEen pystytys JA -PUrku

Alueen pystytyksen aikana osallistut KVLT-tiimien toimintaan, jotka loihtivat Tuskan juhlakuntoon festivaaliviikonloppua varten. Alueen purkuvaiheessa varmistat, että Suvilahti jää siistiin kuntoon festivaalihumun päätteeksi. Toiminta alueen pystytyksen sekä purun aikana tapahtuu ennen festivaalia sekä heti festivaalin jälkeen.

INFRA TEAM
Tuskan luonti – sitä infratiimin toiminta konkreettisesti on. Pystytyksen aikana tehtäviisi kuuluu muun muassa alueen aitausta, kankaiden ja opasteiden kiinnitystä sekä kalustusta. Alueen purun aikana vastaat siitä, että erilaiset rakennelmat ja kalusteet pakataan talteen seuraavia vuosia varten.

DECØRATION TEAM
Somistustiimissä vaikutat festivaalin visuaaliseen ilmeeseen, muuttaen festivaalialueen arkisesta metalliseen juhlakuntoon. Aluetaiteen ja koristeiden pystytys sekä paikalleen laitto ovat somistustiimin vastuulla. Purun aikana tiimi varmistaa, että somisteet säilötään talteen tuleville vuosille.

SUSTAINABILITY TEAM
Alueen pystytyksen aikana kestävän kehityksen tiimi varmistaa, että festivaalin aikainen kierrätys sujuu mutkattomasti. Tehtävänäsi on huolehtia siitä, että kierrätyspisteet löytävät oikean paikkansa festivaalialueelta, jolloin festivaalikävijöiden asianmukainen kierrätys tulee sujumaan kuin tanssi – tai pikemminkin kuin moshaus. Alueen purun aikana tiimi huolehtii siitä, että Suvilahti jää moitteettomaan kuntoon festivaalin päätteeksi. Äiti Maa kiittää.

ASIAKASPALVELULLISET FESTIVAALITEHTÄVÄT

Festivaalin aikana KVLT-tiimien tehtävät suuntautuvat vahvasti asiakaspalveluun. Tuska KVLT toimii viikonlopun aikana näkyvänä osana festivaalivieraille, tarjoten heille ainutlaatuisen tapahtumakokemuksen. Rauhallinen ja kiireestä järkkymätön ote toimintaan on asiakaspalvelutiimeissä kullanarvoista. Toiminta tapahtuu pääasiassa festivaaliviikonloppuna.

WRISTBAND EXCHANGE TEAM
Redin rannekkeenvaihtopisteellä olet ensimmäinen kontakti asiakkaan ja Tuskan välillä. Rannekkeenvaihdossa vastaat siitä, että jokainen asiakas saa oikean rannekkeen oikealle päivälle. Tiimissä menestyy hyvällä asiakaspalveluasenteella ja tarkkaavaisuudella. Tiimiläisiä haetaan festivaaliviikolle ennakkorannekkeenvaihtoon sekä festivaaliviikonlopulle.

BAR & RESTAURANT TEAM
Anniskelun ja ruokahuollon tiimissä toimit avustavissa tehtävissä festivaalin anniskelu- ja ruokaravintoloissa, jolloin pääset kurkistamaan festivaalin kulisseihin. Tehtäviin kuuluu muun muassa asiakaspalvelua, varastojen täydentämistä, panttipisteellä toimimista sekä muita ravintoloiden ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Tiimiläisiltä ei edellytetä anniskelu- tai hygieniapassia. Toiminta tapahtuu festivaaliviikonloppuna.

CLOAKROOM SERVICE
Narikassa vastaat asiakkaiden nahkatakeista ja niittilaukuista ammattilaisten opastuksella. Palveluhenkisyydellä ja iloisella asenteella pärjää tässä tiimissä loistavasti! Toiminta tapahtuu festivaaliviikonloppuna.

MERCHANDISE TEAM
Merchandise-pisteellä avustat ammattihenkilökuntaa, joka lajittelee ja myy festivaalin virallisia univormuja sekä Tuskan artistien fanituotteita. Tehtäviin kuuluu muun muassa asiakaspalvelua kassalla toimimisen ohessa, tuotteiden lajittelua sekä järjestelyä. Tiimi toimii festivaaliviikonloppuna, jolloin pisteellä käy kova kuhina.

SUSTAINABILITY TEAM
Kestävän kehityksen -tiimi vastaa festivaalialueen siisteydestä ja viihtyisyydestä, mikä tekee roolistasi festivaalilla äärimmäisen tärkeän. Tiimin tehtäviin kuuluu muun muassa pullonkeräys, ja iloinen mieli sekä rauhallinen ote toimintaan auttavat luomaan positiivisia kohtaamisia tehtäviesi lomassa. Tuska KVLT ♥ Äiti Maa. Toiminta tapahtuu festivaaliviikonloppuna.