Tässä on Tuska 2024 Body Art -kokonaisuus

Tuska tarjoaa muutakin kuin tuplabasaripoljentoa ja moshpitiä. Esimerkiksi Impossible Bodyartin tiimi tarjoaa palveluitaan festivaaliyleisölle Kattilahallin Tuska Expossa. Tämän vuoden tiimiin on valikoitunut kokeneita tatuoijia ja lävistäjiä, rituaaleihin perehtynyt suspensiotaiteilija sekä taikakäsin varustettu hieroja. Alueelta löytyy sekä vanhoja tuttuja naamoja että uusia kasvoja. Yleisön pyynnöstä täysin uutena palveluna Body Art -alueelle saadaan myös Mosh Massage eli keikoilla jumiutuneet niskat pääsee hierotuttamaan kuntoon tulevia koetuksia varten.

Tatuointi- ja lävistyspalvelut toimivat walk-in-periaatteella eli aikoja ei ole varattavissa etukäteen. Artistien portfolioihin voi kuitenkin käydä tutustumassa jo etukäteen ja valita omalle tatuoinnilleen sopivan toteuttajan. Sen sijaan köysi- ja koukkususpensiot voi halutessaan varata etukäteen ottamalla yhteyttä joko Impossible Bodyartiin tai suoraan The Occult Therapyyn. Roikkumisesta voi myös sopia paikan päällä. Jokaisen tekijän tarkemmat yhteystiedot löytyvät heidän henkilökohtaisilta Instagram-tileiltään.

Viime vuoden tapaan Body Art -alueella järjestetään myös sideshow-ohjelmaa. Luvassa on ritualistista köysisidontaa sekä koukkususpensionäytöstä, jotka The Occult Therapy toteuttaa muiden tiimiläisten avustuksella. Klassisempaa sideshow-ohjelmaa tarjoilee friikkisirkustelija Nes Tiffany.

Impossible Bodyart (lävistykset, sideshow-ohjelma)
Riina @impossiblebodyart

TATUOINNIT

Artifact
Sampo @sampoharjula

Cabbit Tattoo
Erika @cabbittattoo

La Familia Tattoo
Aki Siltala @akistattoo
Inkku Vainaa @inkkutattoo

Polaris Tattoo
Sonja Kaski @sonjakaski
Matte Saari @matte_saari

LÄVISTYKSET
Mimosa @mimosaharju
Kalle @piercings.by.k

SUSPENSIOT
Charlyne @the_occult_therapy

HIERONTA
Julle @hippistouch

SIDESHOW-OHJELMA
@nestiffany
@the_occult_therapy

Oikeudet muutoksiin pidätetään

lisää uutisia