TUSKA 2023: KESÄN TUSKA EXPO ON FESTARIHISTORIAN SUURIN – TUTUSTU NÄYTTEILLEASETTAJIIN

Tuska 2023 tullaan muistamaan paitsi bändikattauksestaan myös festivaalihistorian suurimmasta Tuska Exposta. Mukana on jälleen toinen toistaan koukuttavampia ja omaperäisempiä näytteilleasettajia, jotka ottavat haltuun festivaalialueella sijaitsevan Kattilahallin. Osan Kattilahallista valtaa muun muassa Sysimaan järjestämä Pakanalliset Syysmessut Goes Tuska, jonka tiimoilta voit osallistua esimerkiksi erilaisiin työpajoihin. Vaihtelua keikoilla roikkumiseen voi hakea lisäksi Impossible Bodyartin vaikuttavista suspensio-sessioista. 

Tuska Exposta hankit helposti myös tatuoinnit, lävistykset, parturipalvelut ja corpse-maskit esoteerista oheiskamaa unohtamatta. Tsekkaa Tuska Expon näytteilleasettajat alta:

AIONI
Helsingin Ullanlinnassa kivijalkamyymälää pitävän esoteerisen kirjallisuuden erikoisliike AIONIn valikoimista löytyy uudempaa ja vanhempaa kirjallisuutta henkisistä perinteistä, okkultismista ja filosofiasta. AIONIn erikoisuutena ovat Viides Askel -kustantamon kirjat, joiden piirissä on julkaistu muun muassa okkultismia, teististä satanismia ja muinaiskulttuuria käsittelevää kirjallisuutta.

Beard Park
Beard Park ponnahtaa Kallion ytimestä palvelemaan myös Tuskan parturoitavia asiakkaita. Tule laittamaan tukkasi ja partasi festarikuosiin! Tarjolla myös oheistuotteita niin tuskailuun kuin tuliaisiksi. 

Bard & Jester
Nahkatuotteisiin erikoistunut Bard & Jester suunnittelee ja valmistaa kaikkea fantasia-, keskiaika- ja viikinkipanssareista steampunk- ja post apocalyptishenkisiin maailmanlopun vermeisiin. Valikoimasta löytyy myös em. maailmoihin liittyviä oheistuotteita aina erikoisaurinkolaseista kaukoputkiin sekä esimerkiksi aurinko- ja taskukelloja, suojalaseja ja vaikka mitä! 

Ice Breakers For Vikings
Icebreakers for Vikings -juomapeli on ultimaattinen tunnelman kohottaja, jolla rikotaan jäät jäyhässäkin porukassa! Korttipakan voit ottaa mukaasi pussikaljalle, baariin, kemuihin, minne vaan! Kortit on laminoitu, eli voi läikkyä ja sitähän läikkyy.

Totentanz
Totentanz tarjoaa tyylikästä mustaa asenteella. Täältä löydät vaatteet, asusteet ja sisustustuotteet jokaisen yön kuningattaren ja pimeyden prinssin linnaan ja luolaan.

Kaamos Co. – Spatanic Rituals from Finland!
Kaamos Co. tuotevalikoimaan kuuluvat somessakin näkyvyyttä keränneet Corpse Paint Soaps -saippuat ja -kasvonaamiot. Uutuuksia tämän vuoden Expossa ovat corpse paintein varustetut Spatanic® kylpyankat, sekä suomalaisesta hamppuöljystä valmistetut parta- ja hiusöljyt.

Impossible Bodyart
Impossible Bodyart tuo Tuska Expoon näyttävän kattauksen kehotaidetta eri muodoissaan. Pisteen artisteilta voi hankkia itselleen laadukkaan tatuoinnin, lävistyksen, corpse paintin tai käsityönä tuotettuja lävistys- ja venytyskoruja. Lisäksi Impossible Bodyart tarjoaa uskaliaimmille kävijöille mahdollisuuden tutustua suspensioiden maailmaan katsomalla tai kokemalla.

Paskakauppa
Putiikki tarjoaa nimensä mukaisesti kaikenlaista ihanaa paskaa. 

Annananna
Annananna on unelmien karkkikauppa Helsingissä ja verkossa, kattaen näin koko Suomen maan. Tarjolla ovat niin gluteenittomat, kuin vegaaniset kuin sekakarkit pussiin tai rasiaan,myös kotiintoimitus on saatavilla. Luvassa vain makeita muistoja! 

TDP Clothing
TDP Clothing on tatuoinneista inspiroitunut katuvaatebrändi, jonka tavoitteena on esitellä tatuoinnit täysin uudesta näkökulmasta. Yhdistämällä tatuointikuvioita katuvaatteiden estetiikkaan TDP on luonut uuden tavan käyttää tatuointeja päivittäin.

Metalheads Against Bullying
Metalheads Against Bullying on yhteisö, jonka missio on saada ihmiset mukaan kiusaamista vastaan. 

Pakanalliset Syysmessut Goes Tuska
Tuskalla on ilo ja kunnia saada Tuska Expoon mukaan kokonainen Sysimaan järjestämä sivutapahtuma: Pakanalliset Syysmessut Goes Tuska. Pohjolan kansanperinteisiin ja mytologiaan keskittyneiltä messuilta löytyy mm. kotimaisia noituus- ja rituaalituotteita myyvä Magiapuoti, viikonlopputatskoja ja corpse painteja tarjoava Ulottuvuusmatkat, noituus- ja shamanismiaiheisia käsitöitä myyvä Pieni Noitapuoti, tarot-tulkintoja tekevä Kuu Tarot by Laura Luna, rituaalirumpuja ja käsitöitä valmistava Vainajala, esoteerisia parannushoitoja tarjoava Valkhea, koruvalmistajat Glimmering Deep Designs ja Sir Roi, magiatuotteita tarjoava Iinan Kristallipuoti, noituuden saloihin johdattava Suomen Noitaopisto, energiahoitoja tarjoava Aikuiseksi Energiahoito sekä luonnon ispiroimia ekovaatteita, asusteita ja rumpuja myymä Korvenloitsu

Lisää uutisia