TUSKA 2023: NAPPAA TALTEEN FESTAREIDEN RUOKATÄRPIT

Nälkä on pidettävä loitolla ja verensokerit kondiksessa, kun taitettavana on kolme päivää armotonta festarointia. Olemme jälleen kuunnelleet toiveitanne festariruokien suhteen ja Tuska 2023 ruokamyyjät on nyt buukattu! Mukaan mahtuu niin burgereita, tacoja, hodareita, BBQ:ta, pizzaa, buneja, hatsapureja, marokkolaista katuruokaa, japanilaisia nuudeliklassikoita, thai-ruokaa, loaded frieseja kuin autenttista festarimättöäkin. Veget, vegaanit ja gluteenittomat on luonnollisestikin huomioitu. Nappaa talteen ruokatärppimme alta.
 
Vatsan täyttävän hengähdystauon keikoilla ravaamiseen saa tunnelmallisen tummanpuhuvassa Black Dining -ravintolassa, jonne kannattaa tehdä ennakkovaraus jo nyt, että mahtuu varmasti mukaan. 
 
 
BangBang BBQ
 
Savustaessa hyvä tulee hitaasti. Kampista tutuksi tullut, suitsutusta kerännyt Bang Bang BBQ tuo Tuskan väelle taidolla ja tunteella savustetut aidot bbq-herkut, joita kelpaa ahmia settien välissä.
 
Black Dining
 
Tänä vuonna Oranssin tiloihin rakentuvassa Tuskan omassa ravintolassa tunnelmallinen miljöö kohtaa huippulaatuiset raaka-aineet ja herkulliset maut. Paikat Black Dining -kattauksiin on myyty etukäteen loppuun jo vuosia, joten suosittelemme tekemään pöytävarauksen ajoissa ennakkoon
 
Bunit
 
Tapiolasta ja Kampista tutun Bunitin katuruokakioskilta nappaat suussa sulavat höyrysämpylät eli bunit. Pehmoisen höyrysämpylän syleilyyn on paistettu rapsakoita kanapaloja, yuzu-majoneesia, kaalia ja härpäkkeitä. Myös vegaaninen versio löytyy. Jos on kunnon nälkä, kylkeen kannattaa tilata mausteiset kimchi-ranskalaiset. 
 
Casa Moro
 
Marokkolaista katuruokaa modernilla twistillä! Casa Moron ruoka syntyy muistoista, joita värittävät äidit, tädit, isoäidit ja Marrakeshin, Casablancan ja Fèsin naapurustojen katukauppiaat. Näiden makujen ja paikallisten ainesosien käyttö luovat ruokaan ainutlaatuisen twistin, jota Casa Morossa kutsutaan Marocnavian-ilmiöksi. Listalle on luvassa paljon kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.
 
Fat Ramen
 
Helsingin ensimmäinen rameniin keskittyvä nuudeliravintola saapuu ensimmäistä kertaa Tuskaan! Japanilaisista nuudelikeitoistaan tunnetun Fat Ramenin festivaalimenu on täysin vegaaninen ja sisältää ravintolan ylistetyimmät annokset: Jalotofu ramenin ja Korokke Bao bunit. Listalta löytyy myös kevyt gluteeniton korokke-salaatti pienempään nälkään ja raikasta jääteetä.

Feastie Boys

Feastie Boys hellii Tuskassa makunystyröitäsi ja loihtii herkulliset loaded fries -annokset, jotka varmasti täyttävät vatsan. Näitä et voi jättää väliin. 
 
Haapasalon Hatsapuri
 
Tätä ruokaelämystä et halua ohittaa! Täyttävät ja suussasulavat georgialaiset hatsapurit sekä uudet pizzapurit vievät kielen mennessään. Tarjolla on niin perinteisiä juustohatsapureja kuin myös liha-, kasvis- ja gluteenittomia versioita. 
 
Naughty BRGR – Pups Hot Dogs & Fries
 
Burgerimiehistä tutut Akseli Herlevi ja Ossi Lahtinen ovat kierrelleet ympäri mailman keräämässä parhaat hot dog -maut, -ideat ja -klassikot, ja tehneet niistä pitkällisen tuotekehittelyn tuloksena omat versionsa. Tuskassa pääset maistamaan Pups-hodareita ensimmäisten joukossa, kun tuotteet lanseerataan ensimmäistä kertaa myyntiin! Menulta löytyy mm. Chili Dog, Pups Special, Korean Dog sekä maailmasi mullistavat Salt & Vinegar -ranskalaiset. Tule antamaan arviosi ja ehkä jopa tapaamaan itse tuotekehittelijät.
 
Papa’s Smokery BBQ
 
Tammisavulla kypsennetyt BBQ-herkut vievät kielesi. Festarivalikoimaan kuuluu niin burgereita, nyhtöpossua ja -kanaa, makkaraperunoita kuin vatsan täyttäviä kasvisvaihtoehtojakin.
 
Seksico Tacos
 
Kalliosta, Tapiolasta ja Punavuoresta tuttu Seksico Tacos tunnetaan maukkaiden tacojensa lisäksi myös jo klassikoksi muodostuneista Seksico® Chili Sauce -kastikkeistaan. 
 
Sourdough Pizza Crew
 
Sourdough Pizza Crew syntyi rakkaudesta laadukkaisiin raaka-aineisiin, sesongin parhaisiin makuihin ja hitaasti leivottuun hapanjuureen. Herkulliset pizzadogit täytetään tänä vuonna Maxin kalan haukikebabilla, BBQ-possun kyljellä, chilimarinoiduilla jättikatkaravuilla tai munakoisolla ja parsalla. 

Thai Papaya

Thai Papayassa mennään maku ja laatu edellä, sillä ravintolan ideologiaan kuuluu tarjoilla aitoja thaimaalaisia makuelämyksiä, parhaista raaka-aineista ja thai-ruokaan erikoistuneen kokin valmistamana. 
 
Treffi Pub & Bistro
 
Herttoniemen helmi tarjoilee Tuska-yleisölle parastaan. Luvassa on puuhiilillä grillattuja tuoreita kasvis- ja lihaburgereita ja taatusti hyvää meininkiä. Kaikki burgerit ovat saatavilla gluteenittomana ja maidottomana versiona. 
 
TUSKAN RUOKAKISKAT
 
Tuskaburger
 
Suussa sulavia hampurilaisia sekä liha- että kasvisvaihtoehtoina. 
 
Tuskavegan
 
Tuskan vegaanisilla pita-leivillä ja burgereilla kesytät taatusti nälkäsi.   
 
Tuska Loaded Fries
 
Ranskishimoon helpotusta tuovat Tuskan Loaded Friesit, joita on saatavilla sekä kasvis- että kanavaihtoehtoina. 

Lisää uutisia