TUSKA 2023: TÄSSÄ OVAT KESÄN TUSKA KVLT -BÄNDIT

Tulevana kesänä Suvilahdessa 30.6.–2.7. järjestettävän Tuskan ohjelmistoon on lisätty seitsemän kovassa nosteessa olevaa suomalaisbändiä, jotka valtaavat festivaaliviikonlopun aikana Tuska KVLT Stagen. Yhtyeet ovat varmistaneet paikkansa esiintyjäkattauksessa olemalla viime kesänä mukana Tuska KVLT -yhteisön toiminnassa. Lisää Tuska-esiintyjiä julkistetaan myöhemmin. 
 
Tämän kesän Tuska KVLT -bändit ovat modernin metallin airut Slash The Smile, folkahtavaa black metallia soittava Kouta,groovaavaa thrash metallia runttaava Nervebreak, hard rockin, heavy metallin ja grungen nimiin vannova Angles Mortis, kesäkuussa debyyttialbuminsa julkaiseva metalcorebändi Irrational Cause, retrovideopelien inspiroimia melodioita ja tuhovoimaisia death metal -riffejä tarjoileva Vansidian sekä progea ja metallia yhdistelevä Kúru.
 
”Minulle viime kesäinen Tuska KVLT -toiminta oli ensikosketus tapahtumajärjestämiseen. Oli mahtavaa tehdä hyvällä porukalla hommia kaikille yhteisen ja tärkeän asian eteen. KVLTin ansiosta työllistyin loppukesäksi ja syksyksi tapahtuma-alalle, joten kokemus oli kaiken kaikkiaan antoisa ja hyödyllinen. Kesällä sitten vuorossa vielä oma keikka Tuskassa”, iloitsee basisti Arttu Pentikäinen Kouta-yhtyeestä.

Vuoden 2023 Tuska KLVT -rekrytointi on parhaillaan käynnissä. Rekrytoinnin kautta etsitään myös vuoden 2024 Tuska KVLT Stagelle uusia kykyjä. Esiintyjäpaikka festarilavalta on taattu, kun kaikki bändin jäsenet ovat osallistuneet Tuska KVLT -toimintaan tänä vuonna. 

Lisää uutisia