TUSKA 2023: TUSKA SIDESHOW -AIKATAULUT JULKI 

Tuska on paljon muutakin kuin musiikkia! Festarin musatarjonnan oheen on kokattu kokonainen sideshow-ohjelma täynnä Tuska-henkistä nähtävää ja koettavaa. Aikataulua kannattaa käydä tasaisin väliajoin kyttäämässä Tuskan verkkosaitin Info-osion Tuska Forum, Tuska Expo & Aluetaide -välilehdiltä.

Tässä muutama muistutuksenomainen poiminta Tuska Sideshow’sta.

Tuska Forum by Bleeding Metal
Tuskassa kuullaan asiallisen musiikin lisäksi asiallista puhetta. Jo kymmenen vuotta metalliskenessä möyrineen Bleeding Metal -podcastin housti Kiki luotsaa Tuskan päräyttävää puheohjelmaa Suvilahden Solmusalissa. Tuska Forum by Bleeding Metal -nimellä kulkevissa keskusteluissa on mukana mm. artistivieraita ja muita metalliskenen vaikuttajia. Perjantaina paikan päällä luodaan tekoälyteknologian avulla jopa kokonainen biisi, joten onkin aiheellista pohdiskella, onko tässä tosiaan musiikin tulevaisuus. Päivittyvä aikataulu löytyy Info-osion Tuska Forum -välilehden alta. Keskustelut pidetään englanniksi.

Tuska Expo
Tuska Expo on suurempi kuin koskaan. Sen puitteissa järkätään kokonaiset pakanamessut täynnä tuskahenkistä puuhaa ja nähtävää. Expossa pääset helposti tatskattavaksi, lävistettäväksi ja jopa läväreistä roikotettavaksi (vaatii ennakkoilmoittautumisen). Aikataulun ja tarkemmat tiedot löydät Info-osion Expo-välilehden alta.

Aluetaide
Festarialueelta löytyy runsaasti puhuttelevia ja vavahduttavia taide-elämyksiä. Kehoa koetellaan Nes Tiffanyn verta ja lävistämistä sisältävissä suspensio-sessioissa, jotka eivät sovi herkimmille. Esitysten aikataulut on päivitetty Info-osion Aluetaide-välilehdelle.

Lisää uutisia