TUSKA 2023: VÄLTÄ RUUHKAT JA KÄY VAIHTAMASSA TUSKA-RANNEKKEESI ENNAKKOON

Kaikki Tuskan liput vaihdetaan rannekkeisiin, joilla pääsee festarialueelle sisään. Rannekkeenvaihto tapahtuu Redissä sijaitsevassa Tuska Check In -pisteessä kauppakeskuksen 2. kerroksessa. Vaihto onkin ehdottoman hyvä hoitaa jo ennakkoon, jotta vältyt festariperjantain iltapäiväruuhkilta, kun tuhannet muutkin ovat saapumassa alueelle samaan aikaan. 

Rannekkeenvaihtopiste aukeaa Redissä jo festariviikon tiistaina 27.6. klo 12, ja on auki päivittäin festarisunnuntaihin saakka. Tsekkaa Tuska Check Inin tarkat aukioloajat ja muuta lisätietoa Info-sivulta Festivaalialue ja saapuminen -kohdasta. Opastettu reitti Tuska Check Iniin alkaa metroportaiden luota: seuraa ohjeistuksia ja löydät varmasti perille. Suunnistuksessa auttaa myös kartta

Olemme kuunnelleet myös toiveitanne ja tänä vuonna Tuska Check Inin aukioloajat on ajoitettu festaria edeltäville päiville niin, että rannekkeen pääsee vaihtamaan kätevästi lounasaikaan tai työpäivän jälkeen vaikkapa ruokakauppareissun yhteydessä. Samalla saat napattua mahdollisesti tilaamasi Tuska pre-merchit mukaan kotiin. 

Olemme tehneet paljon sen eteen, että rannekkeenvaihto sujuisi mahdollisimman ripeästi, mutta huomioithan, että kaikkein ruuhkaisimmat tunnit osuvat Tuskan starttipäivään, eli perjantai-iltapäivään ja alkuiltaan. Klo 15–19 välillä jonotusaika voi venyä hetkittäin jopa tuntiin, joten tämä kannattaa huomioita soittoaikatauluja tutkaillessasi. Olemme varautuneet ruuhkapiikkeihin tuplaamalla rannekkeenvaihtohenkilökunnan määrän, mutta rannekkeet kannattaa silti käydä vaihtamassa ennakkoon jo edeltävinä päivinä, jos vain suinkin mahdollista! Kiität itseäsi myöhemmin. 

Festivaalialueen sisääntuloporteilla, Koksikadun ja Leonkadun risteyksen tuntumassa, ei rannekkeita vaihdeta, mutta siellä edessäsi on turvatarkastus, johon kannattaa varata myös aikaa mahdollisine narikkakäynteineen kaikkineen. 

Artikkeleita ei löytynyt.