TUSKA 2024: BODY ART -ALUE PALAA EXPOON SUUREMPANA KUIN KOSKAAN

Viime vuoden Tuska Expossa valtaisan suosion saanut Body Art -alue toteutuu tänä vuonna entistä suurempana, kun Impossible Bodyart tuo jälleen tarkoin valikoidun tiiminsä Kattilahalliin.

Tatuoijien kasvavaan joukkoon liittyy uusia pitkän uran tehneitä artisteja, joten tyylivalikoima tatuoinneissa kasvaa. Tatuoinnin voi poimia valmiista kuvista artistien kansioista tai valita sopivan tekijän toteuttamaan omaa ideaa. Lävistäjiäkin on tänä vuonna useampi ja laajasta koruvalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto useampaan makuun ja kehonosaan.

Kehotaiteen ammattilaiset tuottavat molemmat palvelut laadukkaasti ja ennen kaikkea hygieenisesti ja turvallisesti, jotta festarimuistot voi kantaa kehossaan ylpeydellä vuosienkin jälkeen. Omaa kehoaan ja sen rajoja pääsee tutkiskelemaan myös Body Art -alueella katsojana tai kokijana. Alueen lava toimii festivaalin rituaalitilana, jossa lihakoukut ja köydet muuntuvat välittämisen ja itsetutkiskelun välineiksi.

Rituaaleihin ja mielenterveyskysymyksiin perehtynyt the Occult Therapy esittelee tekemistään näytösmuotoisesti. Hänen palvelunsa ovat myös festarikävijöiden saatavilla koko viikonlopun ajan. Turvallisessa ympäristössä ja the Occult Therapyn opastuksessa omat vahvuudet ja haavoittuvuudet voivat löytyä voimaannuttavalla tavalla koukkujen, köysien tai niiden yhdistelmän avulla.

Lue lisää: www.theocculttherapy.com 
Some: IG FB @impossiblebodyart // IG @theocculttherapy

Lisää uutisia