Tuska 2024: Metro vie ja metro tuo (mutta ei steissille) 

Metrolla Kalasatamaan on ylivoimaisesti helpoin tapa matkustaa Tuskaan ja samassa kyydissä on todennäköisesti muitakin – rattoisaa! Metrot liikennöivät poikkeusaikataululla kaksi tuntia tavallista pidempään pe/la- ja la/su-öinä. Huomioithan kuitenkin muutokset metroliikenteessä, sillä Rautatientorin ja Mellunmäen metroasemat on tänä kesänä poikkeuksellisesti suljettu remontin vuoksi. Jos esimerkiksi saavut junalla Helsingin Rautatieasemalle, metron kyytiin pääset Helsingin Yliopiston asemalta Kaisaniemestä. Myös useita busseja kulkee kätevästi Kalasataman ja Redin kautta. 

Redin läheisyydessä on 6 bussipysäkkiä.
Laituri 1: Itäväylä (3.krs, Hissi A)
Laituri 2: Itäväylä (3krs. Hissi C)
Laiturit 3–4: Hermannin rantatie, Katutaso (Hissi C, D ja B 2. kerrokseen)
Laiturit 5–6: Työpajankatu, Katutaso (Hissi C, D ja B 2. kerrokseen)

Tsekkaa julkisen liikenteen aikataulut ja reitit HSL:n reittioppaasta.

Vaihtoehtoisesti matka taittuu myös kävellen tai kaupunkipyörällä. Kalasatamassa on kaupunkipyöräasema, mutta yksityispolkupyörille ei ole Tuskan puolesta vartioitua parkkialuetta. 

Ja hei älä unohda, että ennen alueelle suuntaamista kaikki liput täytyy vaihtaa rannekkeisiin Tuska Check In -pisteellä Redissä. Nokkelimmat tekevät sen jo ennen festariviikonloppua välttyäkseen pahimmilta ruuhkilta. Tsekkaa infot rannekkeenvaihdosta täältä ja festivaalialueen kartta täältä.

lisää uutisia