Tuska 2024: Rannekkeenvaihto avattu Rediin

Tuska Check In on nyt auki! Tervetuloa kauppakeskus Rediin vaihtamaan Tuska 2024 -lippusi rannekkeeseen jo etukäteen, niin vältyt perjantain ruuhkilta. Kaikki liput tulee vaihtaa rannekkeisiin.

Tuska Check Inin aukioloajat:

Ti 25.6. klo 12–19
Ke 26.6. klo 12–19
To 27.6. klo 12–21
Pe 28.6. klo 11–23
La 29.6. klo 11–23
Su 30.6. klo 12–22

Tuska Check In sijaitsee Redin kakkoskerroksessa, Kalasataman kirjaston ja Vapaakaupungin lastenhuoneen vieressä, ja sinne kulkee näppärästi opastettu reitti Kalasataman metroasemalta. Tsekkaa sijainti kartalta. Paikan päällä on myös Redi-oppaita, joilta voi kysyä ohjeita ja vinkkejä. 

Suosittelemme jälleen erittäin painokkaasti, että saavut rannekkeenvaihtoon jo jonakin festaria edeltävistä päivistä, jos se suinkin on sulle maantieteellisesti mahdollista. Vältyt siten Tuska-perjantain iltapäivään kertyviltä rannekeruuhkilta, joita on väistämättä luvassa, vaikka olemmekin urheasti panostaneet odotettuihin ruuhkapiikkeihin jälleen lisäresurssein. Viime vuonna jonot vetivät hyvin, mutta sitä aikaisempina vuosina odotusaika on saattanut hetkittäin venyä lähemmäs tuntiin, kun kanssafestaroijia on saapunut Tuska Check Iniin juuri samalla kellonlyömällä. Ota siis neuvostamme vaari ja saavu vaihtamaan ranneke jo ennen festariviikonloppua!

Lue lisää täältä.

lisää uutisia