Tuska 2024: Tässä kaikki mitä sinun tulee tietää rannekkeenvaihdosta

Kuten aiempinakin vuosina, ihan kaikki Tuska 2024 -liput tulee vaihtaa rannekkeisiin rannekkeenvaihdossa eli Tuska Check In -pisteellä ennen itse festarialueelle saapumista. Tuska Check In sijaitsee kauppakeskus Redin kakkoskerroksessa, Kalasataman kirjaston ja Vapaakaupungin lastenhuoneen vieressä, ja sinne kulkee näppärästi opastettu reitti Kalasataman metroasemalta. Tsekkaa sijainti kartalta.

Suosittelemme jälleen erittäin painokkaasti, että saavut rannekkeenvaihtoon jo jonakin festaria edeltävistä päivistä, jos se suinkin on sulle maantieteellisesti mahdollista. Vältyt siten Tuska-perjantain iltapäivään kertyviltä rannekeruuhkilta, joita on väistämättä luvassa, vaikka olemmekin urheasti panostaneet odotettuihin ruuhkapiikkeihin jälleen lisäresurssein. Viime vuonna jonot vetivät hyvin, mutta sitä aikaisempina vuosina odotusaika on saattanut hetkittäin venyä lähemmäs tuntiin, kun kanssafestaroijia on saapunut Tuska Check Iniin juuri samalla kellonlyömällä. Ota siis neuvostamme vaari ja saavu vaihtamaan ranneke jo ennen festariviikonloppua!

Tuska Check Inin aukioloajat:

Ti 25.6. klo 12–19
Ke 26.6. klo 12–19
To 27.6. klo 12–21
Pe 28.6. klo 11–23
La 29.6. klo 11–23
Su 30.6. klo 12–22

Huomioithan myös, että rannekkeet ovat henkilökohtaisia ja ranneke kiinnitetään vaihtotilanteessa suoraan lipunhaltijan ranteeseen. Irtonaisia rannekkeita ei siis luovuteta kenellekään. Rannekkeita ei myöskään vaihdeta festarialueen porteilla, vaan yksinomaan Tuska Check Inissä Redissä.

Rannekkeenvaihto tapahtuu Tiketin laitteistolla. Jos olet ostanut Tuska-lippusi Ticketmasterista rannekkeenvaihdon käynnistyttyä, voit vaihtaa lippusi rannekkeeseen vasta lipunostoa seuraavana päivänä, jotta lipun tiedot ehtivät päivittyä lipunlukua varten Tikettiin. Lippupisteen lipputiedot päivittyvät samantien.

Lisätäkynä vinkkaamme, että Tuska Check Inin yhteydestä löytyy tänä vuonna myös Rockstar Energy Drinkin piste, jossa voit osallistua rannekkeenvaihdon jälkeen arvontaan 25.–27.6. klo 12–20 välillä ja voittaa paikat Rockstar Lounge -elämykseen! Rockstar Lounge -elämys sisältää 2 tunnin mittaisen elämyksen päälavaa vastapäätä olevassa Rockstar Loungessa. Pääset ystäviesi kanssa kuuntelemaan päälavan esiintyjää eksklusiiviselta paikalta joko perjantaina tai lauantaina. Arvonnan voittajille ilmoitetaan perjantaina 28.6. Arvontaan voivat osallistua kaikki Tuskaan lipun ostaneet. Tarjolla myös kylmää Rockstaria! Kyllä kelpaa.

Artikkeleita ei löytynyt.