Tuska VIP -ruokarannekkeella saa safkailla vaikka koko menun läpi

Tuska VIP -lippuihin kuuluvalla ruokarannekkeella voi ruokailla vapaasti joko pieneen tai isoon nälkään koko festareiden ajan VIP-ruokamaailmassa. Ruoka-alueella on useampi piste, josta voi hakea maistelukokoisia annoksia rajoituksetta ja hivellä makuhermojaan monipuolisilla vaihtoehdoilla. Annokset myös syödään VIP-ruokamaailman puolella. Juomat eivät sisälly hintaan, mutta ruoka-alueelta löytyy janoisille erillinen piste, josta voi ostaa virvokkeita, viiniä ja panimotuotteita.

Tämän vuoden makunystyröitä hivelevältä Tuska VIP menulta löytyy muun muassa nachos supreme aitoon etelä-amerikkalaiseen tyyliin, sakeporsasta ja inkivääri-omenaslawta aasialaisesta keittiöstä sekä suussasulavia pizzoja ja sliderseja. Jokaiselta ruokapisteeltä saa myös vegaanisen vaihtoehdon. Tsekkaa koko menu alta!

VIP-lippuja on jäljellä enää kourallinen, joten suuntaa rivakkaa vauhtia varmistamaan itselle ja festarikaverille paikat erinomaisen ruuan ja hyvien palvelujen ääreltä. Klikkaa itsesi lipunostoon tästä.

2024 TUSKA VIP MENU

ETELÄ-AMERIKKA

Nachos Supreme
jauheliha / tofu
○ maissilastuja, naudan jauhelihaa tai jalotofua(V), salsaa, guacamolea, jalapeno-cheddarkastiketta (poppamies), yrttejä)

Soft Taco
○ luomutofu / lohicheviche

AASIA / LÄHI-ITÄ

Bhaji
○ Intialainen sipuli-kasvis fritteri, korianteridippi ja mangochutney

Sakeporsasta ja inkivääri-omenaslaw

Perunafalafel
○ Perunafalafel, minttu-kvinoasalaatti, hummus ja matbuha

EUROOPPA

Pizza
Margarita / Prosciutto slices

Currywurst ja ranskalaisia

POHJOIS-AMERIKKA

Sliders
○ Kana / Beef / Halloumi
○ sipulirenkaita / aiolia

Macarons / täytesuklaa lajitelma

LISÄÄ UUTISIA