Siirry sisältöön

SIDESHOW

TUSKAFORUM

Tuska Forum kokoaa jälleen yhteen puhuttavimmat puheenaiheet ja puhujat ! Yli 10 vuotta metalliskeneä syväluodanneen Bleeding Metal -podcastin vetäjä Kiki luotsaa Tuskan puheohjelmaa Suvilahden Solmusalissa teemalla ”Tämän päivän metallimusiikin liiketoiminta. Tavoitteena on sekä antaa metallifaneille parempi käsitys siitä, miten musiikkiteollisuus toimii kulissien takana, että tarjota vinkkejä aloitteleville bändeille, miten menestyä ja pysyä relevanttina alati muuttuvassa bisneksessä.

Tuska Forum by Bleeding Metal -nimellä kulkevissa keskusteluissa on mukana niin artistivieraita kuin muita alan vaikuttajia. Interaktiiviset ja mielenkiintoiset paneelikeskustelut on mahdollista myöhemmin kuunnella myös podcasteina. Keskustelut käydään englanniksi.

Tämä on alustava aikataulu Tuska Forum by Bleeding Metal 2024:lle, ja siihen voi tulla muutoksia. Lisää tilaisuuksia lisätään pian!

Perjantai 28.6.2024

Art & Entertainment with GHØSTKID
16:30 – 17:15

GHØSTKIDin synkkä musiikki ja vielä synkempi imago vetoa faneihin tunteiden sensuroimattomuudellaan – Luvassa siis filosofinen keskustelu Sebastian ‘Sushi’ Bieslerin kanssa!

Metal Media Panel
17:30 – 18:15

Musamedian ammattilaiset jakavat asiantuntemustaan, suurimpia haasteita sekä tärkeimpiä menestytekijöitä työskentelystään musiikkiteollisuudessa.

Artistic Autonomy with INFECTED RAIN
19:00 – 19:45

DIY-menneisyydestä itsetuotettuhin musiikkivideoihin, INFECTED RAINin laulaja Lena Scissorhands jakaa näkemyksiään metallibändin elämästä nykypäivän bisneksessä.

LAUANTAI 29.6.2024

Gaming & Music with Remedy Games and POETS OF THE FALL
15:00 – 15:45

Vuosien onnistuneen yhteistyön ansiosta Remedy-äänisuunnittelija Ville Sorsa ja POETS OF THE FALLin Markus ‘Captain’ Kaarlonen tietävät, millaisia mahdollisuuksia videopelit voivat tuoda musiikkiteollisuudelle ja päinvastoin.

Touring life with VOLA & MAKE THEM SUFFER
16:00 – 16:45

VOLA on ollut alusta asti erittäin aktiivisesti kiertävä bändi. Bändi keskustelee yhdessä MAKE THEM SUFFER:in
kanssa siitä, mitä vaaditaan menestymiseen tien päällä ja valtamerten takana.

Modern Metal with ANKOR and SOLENCE
17:00 – 17:45

Pitivätpä jotkut fanit siitä tai eivät, metallimusiikkii kehittyy – mutta mitä tarkalleen ottaen on moderni metalli tällä hetkellä ja mihin se on menossa? SOLENCE ja ANKOR tarjoavat oman näkemyksensä asiaan.

STAM1NA special (Suomeksi)
20:00 – 20:30

Ainoassa täysin suomenkielisessä keskustelutilaisuudessa STAM1NA lupaa valaista pitkän uransa aikana saamiaan oppeja.

SUNNUNTAI 30.6.2024

Leadership in Metal with BEYOND THE BLACK
17:30 – 18:00

BEYOND THE BLACK -yhtyeen Jennifer Haben on työskennellyt viihdeteollisuudessa lapsuudesta saakka, ja hänen intohimonsa ja määrätietoisuutensa ovat tuoneet menestystä bändille sen kymmenvuotisen historian ajan.

Work-Life Balance with BURY TOMORROW
18:00 – 18:30

Liki kahden vuosikymmenen ajan BURY TOMORROW on kestänyt alan ylä- ja alamäet samalla, kun he ovat säilyttäneet työnsä musiikin ulkopuolella. Näiden tasapaino on vaikuttanut niin heidän musiikkiinsa kuin yleisöönkin.

The value of authenticity with Samy Elbanna
19:00 – 19:30

Samy Elbanna palaa TuskaForumille puhumaan synkistä ajoista selviytymisestä sekä näiden ilmaisusta musiikin kautta.