Siirry sisältöön

Mairittelevan palautteenne kunniaksi yhdistämme jälleen voimamme hengenheimolaistemme Sysimaan kanssa ja kuratoimme parhaillaan yhteistyössä Pakanafestarit kanssa entistäkin diipimpää, maagisempaa ja monipuolisempaa näyttelykokonaisuutta Kattilahallin syövereihin

Tuska Expoon rantautuu tänä vuonna poikkeuksellisen runsas valikoima näytteilleasettajia. Kokonaisuus on syväsukellus kaikenlaisen maagisen, tummanpuhuvan, esoteerisen ja diipin äärelle, josta nouset takaisin pintaan ja festarikeikkojen pariin virkistyneenä, inspiroituneena ja ehkä hippasen häkeltyneenäkin. Tukka tai parta kuosiin laitettuna ja ammattimainen corpse paint kasvoille loihdittuna.

Tutustu myös Tuska Sideshow VARJOJEN TIVOLI Pakanafestivaalin toimesta!

BODY ART

Impossible Bodyartin tiimi tarjoaa palveluitaan festivaaliyleisölle Kattilahallin Tuska EXPOssa. Tiimiin on valikoitunut kokeneita tatuoijia ja lävistäjiä sekä rituaaleihin perehtynyt suspensiotaiteilija ja taikakäsin varustettu hieroja. Alueelta löytyy vanhoja tuttuja naamoja sekä uusia kasvoja. Täysin uutena palveluna Body Art -alueelle tulee viime vuoden festarilla joidenkin kaipaama Mosh Massage eli keikoilla jumiutuneet niskat pääsee hierotuttamaan kuntoon tulevia koetuksia varten.

Lisätietoja täältä

Näytteilleasettajat

Arcane Death Productions

Esoteerisen ja okkulttisen kirjallisuuden, sekä äänilevyjen (Black/Death/Doom) jälleenmyyjä.

Athanaton & Sir Roi

Athanaton ja Sir Roi tarjoavat maagisen valikoiman kirjoja ja koruja vuosien kokemuksella!

Bard & Jester

Bard & Jester tuttuja tuotteita aina silinterihatuista erikoisnahkavarusteisiin.

Beard Park

Olemme erityisesti partoihin erikoistunut parturiliike Kalliosta ja toinen liikkeemme sijaitsee Pasilan Triplassa.

Cincin ja Nana S

Cincin ja Nana S myy käsintehtyjä uniikkeja hopeakoruja, joissa korukivet ja helmiäinen koristavat laadukasta tuotetta.

Coco lifestyle

Meillä on hyvä, laaja valikoima käsintehtyjä kesähattuja ja laukkuja miehille ja naisille. Lisäksi käsintehtyjä kivikoruja ja Pikku Safari juomalaseja.

Eitri Jewelry

Käsintehtyjä hopea- ja pronssikoruja, jotka ovat saaneet inspiraationsa historiasta.

Evianna Ester

Evianna Ester on keraamikko ja kuvittaja, jonka tuotevalikoimasta löytyy kasviaiheisia kortteja, tarroja, taideprinttejä ja keraamisia taikakaluja. 

Herainiart

Fantasiateemaista taidetta, josta painatettu mm. tarroja, postikortteja ja kirjanmerkkejä.

Hidden secrets of forest and innovations of the future

Metsä Ry on aatteellinen yhdistys, joka tutkii metsän arvoa monikertaistavia innovaatiota. 

Icebreakers for Vikings

Icebreakers for Vikings juomapeli on ultimaattinen tunnelman kohottaja, jolla rikotaan jäät jäyhässäkin porukassa! Icebreakers for Vikings myyntipisteellä 250 ensimmäiselle pelin ostajalle uniikki viikinki ”on the go” tuoppi kaupan päälle!

Iikka Lehtinen Art

Kuvataiteilija Iikka Lehtisen ainutlaatuinen näyttely teoksista, jotka on herkällä piirustustyylillä luotuja urbaanisen mystisiä fantasioita.

Ilmatar Couture

Ilmatar Couture suunnittelee ja valmistaa kotimaisena käsityönä yksilöllisiä korsetteja, hää- ja juhlapukuja, asusteita, sekä Tuskankin lavalla nähtyjä esiintymisasuja kansainvälisille artisteille.

Kaamos Co

Corpse Paint -aiheisia Spatanic® -tuotteita: mm. black metal kumiankat, Corpse Paint saippuoita, kasvonaamioita, saunatekstiilejä ja parta- ja ihonhoitotuotteita.

Kevin Kupari

Pimeänpuoleista taidetta printeistä originaalimaalauksiin. Käsinsidottuja luonnos- ja muistikirjoja, kangasmerkkejä, pinssejä ja magneetteja. 

MetalHeads Against Bullying

MYKORU

Jalometallikoruja suurella sydämellä!

Noitapuoti

Noituus- ja shamanismiaiheisia koruja, käyttötavaroita ja kummallisuuksia. Kotimaista, eettistä ja kierrätyspainotteista – Ainekset taianomaiseen elämään.

Northern Tribe

Northern Tribe on Oululainen perheyritys, joka tuottaa metallihenkisiä kestäviä ja huippulaatuisia vaatteita ja koruja. 

Nunnukka design

Nunnukka design korut valmistetaan käsityönä pohjoisella saarella Hailuodossa. Korujen päämateriaalina on ylijäämänahka sekä muut kierrätysmateriaalit.

Old Raven

Old Raven on kotimainen korsetteihin ja alternatiiviseen muotiin erikoistunut yritys. Kaikki korsetit tehdään käsityönä Suomessa mahdollisimman kierrätyshenkisesti, osa kankaista uusiokäyttäen. 

Phoenician Goods

Koruja, asusteita ja kosmetiikkaa hullun ainutlaatuisella tyylillä.

Sahrasshop

Ekologisia kevyitä puuvilla hamam-pyyhkeitä ja pellava saunapyyhkeitä.

SebastiansCreations

Käsintehdyt ainutlaatuiset tuotteet täynnä taikuutta ja pimeyttä.

Suomen Noitaopisto

Suomen Noitaopisto on etänä toimiva noitakoulu, joka opettaa noituutta elämänkatsomuksena ja valmentaa noidan ammattiin.

Tarot by Critical Eclectic

Käytännönläheisiä ja suoraan asian ytimeen meneviä tarot-tulkintoja.

Tarjoan myös maagista brainstormausta (aka konsultointia) ja life coachausta, hieman tarpeestasi ja kysymyksistäsi riippuen.

TAROTPUOTI

Tarotpuoti on portti toiseen maailmaan, mystiikan, magian ja okkultismin sydämeen. 

Laaja valikoima tarot- ja oraakkelikortteja sekä magiatuotteita.

The Satanic Temple Finland

Suomen ainoa virallinen The Satanic Temple-seurakunta myy omia merch-tuotteitaan ja tarjoaa mahdollisuuden kiinnostaviin keskusteluihin edustamastamme satanismista.

Tonttu prkl & Studio Walhalla

Tonttu prkl tarjoaa rouheampia kotitonttuja, erilaisia asetelmia, jotka sisältävät mm. aitoja kasveja ja luita, vegaanisia kynttilöitä, asusteita ja printtejä. 

Studio Walhalla tarjoaa Tuskassa pikakampauksia. 

Totentanz

Totentanz myy kohtalokasta mustaa vaatetusta miehille ja naisille.

Vanadis Couture

Vanadis Couture on yhden naisen yritys, joka valmistaa käsintehtyjä kotimaisia alusvaatteita.

Vuorenpeikon Paja

Vuorenpeikon pajalla taotaan raudasta kaikkea mahdollista.

Ulottuvuusmatkat Oy

Ulottuvuusmatkat saapuvat jälleen Tuskaan tekemään corpse painteja festarikansalle! Istu penkkiin ja anna meidän loihtia sinulle moshpitin kestävä look viikonlopuksi ammattimaskeeraajiemme toimesta! Toteutamme myös värikkäämpiä maalauksia sateenkaaria ja glitteriä säästelemättä.

Braids by Jana

Uniikkeja ja tyylikkäitä lettikampauksia.

Työpajat

Nahkainen piikkiranneke-työpaja:

Työpajassa pääsee valmistamaan aidosta naudannahasta ohjatusti piikkirannekkeen. Piikit voi asetella omaa taiteellisuutta hyväksi käyttäen.

Rannekkeiden värit: kirkas pinkki, musta ja myös musta.

Niittien värit: hopea, kulta ja musta.

Rannekkeita on kahta muotoa, 5,5cm leveä ja 8cm leveä. Kapeammalle mahtuu max 30 niittiä, leveämmälle 40. Ranneke suljetaan piikkisoljilla. 

Hinta: 5,5cm ranneke 17€, 8cm ranneke 22€. 

Hintaan sisältyvät materiaalit, työkalut ja ohjaus. (Metalliosat eivät ole ikävä kyllä allergiatestattuja)

https://www.instagram.com/nahkasika

  • Perjantai 28.6 klo 16.00 – 20.00
  • Lauantai 29.6 klo 16.00 – 18.00
  • Sunnuntai 30.6  klo 15.00 – 17.00

Seksuaalisesti hallitseva nainen -työpaja

Haluatko oppia lisää siitä, mikä domina on ja mitä hän tekee? Tunnetko kutsun avata itsesi henkisesti ja seksuaalisesti uudelle? Haluatko oppia päästämään irti pelosta ja epävarmuudesta, jota koet eroottiseen valtaleikkiin liittyen? Jos vastasit kyllä, tämä työpaja on sinulle.

Jos haluat oppia muodostamaan yhteyden seksuaalisesti hallitsevaan minääsi, jos olet kokeillut dominointia parisuhteessasi tai leikkikumppanisi kanssa tai sinulla on jo vahva tunne itsestäsi dominoivana naisena ja se on piirre, haluat vahvistaa ja oppia hallitsemaan, tämä työpaja on sinua varten.​

NÄMÄ ASIAT OPIT TYÖPAJASSA:

❤️ Opit, miten olla ja millainen on ammattitaitoinen, ystävällinen ja turvallinen domina

❤️ Opit tunnistamaan oman seksuaalisesti hallitsevan arkkityyppisi

❤️ Pääset tunnustelemaan ja harjoittelemaan erilaisten BDSM -välineiden käyttöä turvallisessa ympäristössä

❤️ Opit rakentamaan aidon ja turvallisen suhteen omaan seksuaaliseen hallitsevuuteesi

❤️ Opit vaatimaan itsellesi nautintoa ja tuntemaan siitä iloa ja ylpeyttä

❤️ Saat selvyyden siihen, mitä BDSM parhaimmillaan on seksuaalisesti hallitsevan naisen näkökulmasta

❤️ Sadismin maineenpalautus: aito dominointi ei ole aggressiivista vaan määrätietoista, hauskaa ja nautiskelevaa

❤️ Opit tuntemaan syvempää ja ’raaempaa’ seksuaalista puolta itsessäsi, joka menee pitkälle yli ”tavallisten” seksilelujen ja -aktiviteettien

​Työpajan hinta on 35€ / osallistuja (sis. alv). Maksutapoina korttimaksu (verkkokauppa www.humaanidomina.com) tai Mobilepay. Työpajan kesto on kaksi tuntia.

Jos sinulla on kysyttävää työpajasta voit ottaa minuun yhteyttä Instagramissa, sähköpostilla ladyeira@protonmail.com tai sivuilta www.valtiattareksi.com

Löydät Humaani Domina Akatemian Instagramista: @domina_akatemia

Lauantai 29.6  klo 14.00-16.00 ja sunnuntai 30.6 klo 19.00 – 21.00

Puhu hengille -työpaja

Oletko aina ollut kiinnostunut henkimaailmasta? Tunnetko, että haluat avautua kuulemaan henkien viestejä? Jännittääkö, millaisia viestejä saatat saada henkimaailmasta tai onko sinulla jo ollut paranormaaleja kokemuksia? Haluatko avata tai oppia hallitsemaan voimaasi nähdä ja kuulla henkimaailma? Jos vastasit johonkin kysymykseen kyllä, tämä työpaja on sinulle.

Henkivälittäjä eli meedio Mili Kemppi on erikoistunut edesmenneiden kanssa kommunikointiin. Mili opettaa meediumismia kaikilla vuosikursseilla Suomen Noitaopistossa. Nyt sinulla on siis tilaisuus päästä ammattimeedion oppiin!

Meedio sekoitetaan usein selvänäkijään. Henkivälittäjänä Mili ei tee energiahoitoja eikä tulkintoja siitä, mitä esimerkiksi tulevaisuudessa tulee tapahtumaan, vaan kanavoi lohdullisia ja tarpeellisia viestejä henkimaailman puolelle siirtyneiden ihmisten välittäminä.

​Työpajan hinta on 35€ / osallistuja (sis. alv). Maksutapoina korttimaksu (verkkokauppa www.henkivalittaja.fi/shop) tai Mobilepay. Työpajan kesto on kaksi tuntia.

Jos sinulla on kysyttävää työpajasta voit ottaa minuun yhteyttä Instagramissa, sähköpostilla comfortreadings@gmail.com tai sivuilta www.henkivalittaja.fi

Löydät Henkivälittäjän Etsystä: comfortreadings.etsy.com ja Instagramista: @henkivalittaja
Lauantai klo  18.00 – 20.00 Sunnuntai klo 17.00 – 19.00