Siirry sisältöön

SIDESHOW

BODY ART

Impossible Bodyartin tiimi tarjoaa palveluitaan festivaaliyleisölle Kattilahallin Tuska EXPOssa. Tiimiin on valikoitunut kokeneita tatuoijia ja lävistäjiä sekä rituaaleihin perehtynyt suspensiotaiteilija ja taikakäsin varustettu hieroja. Alueelta löytyy vanhoja tuttuja naamoja sekä uusia kasvoja. Täysin uutena palveluna Body Art -alueelle tulee viime vuoden festarilla joidenkin kaipaama Mosh Massage eli keikoilla jumiutuneet niskat pääsee hierotuttamaan kuntoon tulevia koetuksia varten.

Tatuointi- ja lävistyspalvelut toimivat walk-in-periaatteella eli aikoja ei ole varattavissa etukäteen. Artistien portfolioihin voi kuitenkin käydä tutustumassa etukäteen ja valita omalle tatuoinnilleen sopivan toteuttajan. Sen sijaan köysi- ja koukkususpensiot voi halutessaan varata etukäteen ottamalla yhteyttä joko Impossible Bodyartiin tai suoraan The Occult Therapyyn. Roikkumisesta voi myös sopia paikan päällä. Jokaisen tekijän tarkemmat yhteystiedot löytyvät heidän henkilökohtaisilta Instagram-tileiltään.

Viime vuoden tapaan Body Art -alueella järjestetään myös sideshow-ohjelmaa. Luvassa on ritualistista köysisidontaa sekä koukkususpensionäytöstä, jotka The Occult Therapy toteuttaa muiden tiimiläisten avustuksella. Klassisempaa sideshow-ohjelmaa tarjoilee friikkisirkustelija Nes Tiffany.

Impossible BOdyart (lävistykset, sideshow-ohjelma)

TATUOINNIT

ARTIFACT

Sampo

CABBIT TATTOO

Erika

LA FAMILIA TATTOO
Polaris Tattoo
Luna Kreativa
LÄVISTYKSET
SUSPENSIOT
HIERONTA
SIDESHOW-OHJELMA